Védekező mágia - Kluták Rozi
Védekezõ mágia - Anushavan
A rontás nem megengedett a wiccában, önmagunk, otthonunk, munkánk, javaink és szeretteink védelme azonban természetesen igen.
Kérjen időpontot! Hívjon bizalommal: +36 30 536 3413 / +36 20 365 5211


Ilyenkor általában vagy konkrétan megvédelmezzük magunkat. Egyfajta erőpajzsot vonunk magunk köré, amely elhárítja és visszaszármaztatja a rontást és a rossz szándékot. Ez esetben az „aki másnak vermet ás, maga esik bele" ősi törvénye érvényesül. Az elhárítás és a megkötés önvédelmi módszerek. Az elhárítás kizárja életünkből a zavaró hatást vagy személyt, de nem bántja, hagyja, legyen ezen túl a más gondja.

Védekező mágia - Anushavan

Védekező mágia - Anushavan


A megkötés ennél komolyabb dolog. Megköti a rosszakaró kezét, hogy ne árthasson másoknak vagy önmagának. Ha valakit megkötnek, mindennemű kapcsolatot meg kell szüntetniük vele, ami az elhárítást is időszerűvé teszi. Minden cselekedetünk visszahat ránk. Találékonynak kell lennünk, amikor szembenézünk a külső fenyegetéssel, és célszerű azt inkább elhárítani, mintsem támadni. A leghatásosabb, ha csupán a ránk irányuló energiát küldjük vissza. Mindenkinek azt ajánlom, hogy az emberség és erkölcs íratlan törvényei szerint nézzen szembe az életébe betolakodókkal.

Kluták Rozi - Jósnő
A Stúdió címe: Budapest V. kerület, Váci utca 11/B fszt. 1.
Telefon: (1) 266-5172, Mobil telefon: 06 (30) 536-3413, 06 (20) 365-5211
Írj nekem!

Kluták Rozi - Jósnő


Facebook - Kluták Rozi

Iwiw - Kluták Rozi

Hozzászólások, vélemények
Szóljon hozzá!
Belépés